Hotels en Kantoren

Een comfortabel binnenklimaat in uw hotel is belangrijk.
In een aangenaam binnenklimaat verblijven uw gasten met plezier en komen ze graag terug. Ieder mens is anders en heeft andere wensen. Door de klimaatsystemen van Tebben Klimaattechniek voelt iedereen zich bij u thuis.


Comfort met °ClimateCare
In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen en ’s winters zorgt u voor een aangename temperatuur. Naast koelen en verwarmen, filteren en ontvochtigen onze klimaat-systemen moeiteloos uw hotel. Op iedere kamer naar eigen wens afgestemd, zodat het klimaat te allen tijde prettig aanvoelt. Dat noemen wij °ClimateCare.

Zuinig met energie
Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnen-klimaat. Daarom zijn onze klimaatsystemen fluisterstil en zuinig met energie.
Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren de systemen tot de meest efficiënte klimaatoplossingen.
U beperkt uw CO2-uitstoot met 50 tot wel 100% in vergelijking met conventionele klimaat-systemen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.
Benieuwd hoeveel u bespaart met onze systemen? Wij rekenen het graag voor u uit.

Geen verspilling
Slim omgaan met uw overtollige energie? Met onze klimaatsystemen verspilt u niets. De energie die u wegkoelt in de kamers of het restaurant slaat u op en gebruikt u voor bijvoorbeeld uw warmwatervoorziening. Zo gaat energie nooit verloren en verhoogt u het rendement van uw warmwatervoorziening, de grootste post van uw energieconsumptie.