COMFORT ÉN LAAG ENERGIEVERBRUIK HET HELE JAAR DOOR

Onze oplossingen voor commerciële airconditioning bieden het hele jaar door een comfortabel klimaat in restaurants, winkels, kantoorruimtes, hotels, sport- en recreatiecentra. Ongeacht hoe warm of hoe koud het buiten is, onze systemen leveren een schommelingsvrije, inverterbestuurde temperatuur. Dit helpt het energieverbruik te drukken met wel 30% (in vergelijking met een niet-inverterbestuurd systeem). Met onze reeks Seasonal Efficiency, bieden we energie-efficiënte producten aan die zelfs voldoen aan de normen van 2014. Airconditioning garandeert een aangenaam binnenklimaat in alle soorten commerciële ruimtes, groot en klein.

TOTALE CONTROLE OVER MEERDERE RUIMTES

Daikin biedt een totaaloplossing voor klimaatregeling die de gebouwbeheerder de totale controle over het binnenklimaat geeft, met gebruiksvriendelijke besturingselementen voor individuele zones en bredere beheers- en bewakingstools voor meerdere gebouwen.

INTEGRALE OPLOSSINGEN VOOR OPTIMALE ENERGIEBESPARING

De reeks commerciële airconditioners kan worden gecombineerd met verwarmings- en ventilatiesystemen, luchtgordijnen, koelinstallaties en warmwatervoorzieningen, om zo een integrale oplossing te creëren en optimale energie-efficiëntie te bereiken.