Lekker thuiskomen

Een comfortabel binnenklimaat in uw huis is belangrijk.
Klimaat is een belangrijke parameter voor uw gevoel van welbehagen. Ieder mens is anders en heeft daarom andere klimaatbehoeften. Met onze klimaatsystemen voelt iedereen zich thuis.


Comfort met °ClimateCare
In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen en in het tussenseizoen zorgt u voor een aangename temperatuur zonder uw CV aan te zetten. Naast koelen en verwarmen, filteren en ontvochtigen de klimaatsystemen van Tebben Klimaattechniek. In iedere ruimte van uw huis naar eigen wens afgestemd, zodat u zich te allen tijde prettig voelt. Dat noemen wij °ClimateCare.


Zuinig met energie
Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn onze klimaatsystemen fluisterstil en zuinig met energie. Dankzij de inverterwarmtepomptechnologie behoren de systemen tot de meest efficiënte klimaatoplossingen. U beperkt uw CO2-uitstoot met 50 tot wel 100% in vergelijking met conventionele klimaatsystemen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Benieuwd hoeveel u bespaart met onze systemen? Wij rekenen het graag voor u uit.


Warmtepompverwarming
Tebben Klimaattechniek levert en installeert ook lucht-water-warmtepompenoplossingen voor warmwater en lagetemparatuurverwarming bij u thuis. Lees meer>

Aanbieding Inverter-Airconditioning   >>>>>

Tebben Koeltechniek sinds 1989

Al 30 jaar monteren wij koel- en klimaatinstallaties. Daarom dit jaar 30% korting op de prijslijst van Daikin.