ZEAS de compacte installatie voor koelopslag biedt de perfecte oplossing voor toepassingen met schommelende belasting en hoge eisen wat betreft energie-efficiëntie, zoals supermarkten, restaurants en tankstationwinkels.  Dankzij de energie-efficiënte inverterbesturing en het gebruik van R-410A-koelmiddel met een laag aardeopwarmingsvermogen, kunnen de ZEAS-units helpen het energieverbruik en de CO2 -emissies te beperken.

HOGE PRESTATIE BIJ VARIABLE BELASTING

De ZEAS-condensorunits zijn gebaseerd op de beroemde VRV-technologie (Variable Refrigerant Volume) van Daikin, en bieden daarom een uitstekende prestatie bij een schommelende belasting, en zijn geschikt voor toepassingen met een breed temperatuurbereik, namelijk van -45°C tot +10°C.

COMPACT EN FLUISTERSTIL

De ZEAS-condensors voor koelopslag zijn zowel compact als fluisterstil, zodat ze ideaal zijn voor stedelijke omgevingen waar vaak strikte beperkingen zijn wat betreft ruimte en geluid. Dankzij hun kleine voetafdruk en laag geluidsniveau, en een nog stillere nachtmodus, kunnen ze op bijna elke plek worden geïnstalleerd.