Zou het niet geweldig zijn als u al uw kleine koelaggregaten zou kunnen vervangen door één energiezuinige installatie? En dat u met deze installatie uw normaal verspilde energie kunt hergebruiken?

De warmte die aan de meubels of cellen wordt onttrokken, kan worden hergebruikt voor comfortverwarming in de winkel of kantoor… helemaal gratis! Deze manier van energieterugwinning mag gerust revolutionair genoemd worden!  Dezelfde units die de ruimte verwarmen, zorgen in de zomer voor aangename koelte door airconditioning. Daarnaast bent u met de Conveni-Pack af van alle kleine reparaties aan ventilatoren, compressoren, drukregelaars enz.

KOELOPSLAG MET CONVENI-PACK HELPT ENERGIE BESPAREN IN KLEINHANDEL

De kleinhandel ziet een groeiende vraag naar verse producten, bereide maaltijden en gekoelde drankjes. De milieunormen zijn echter strikter dan ooit en de energiekosten moeten binnen de perken worden gehouden. Conveni-pack niet een unieke totaaloplossing voor koelopslag en airconditioning in supermarkten die de algemene energievraag tot een minimum beperkt.

INTEGRALE KOELOPSLAG EN AIRCONDITIONING

Conveni-pack biedt een modulaire oplossing voor koelopslag bij middellage of lage temperaturen, met integrale airconditioningscapaciteiten (verwarming en koeling) en warmterugwinning. Conveni-pack wint tot wel 100% van de hitte terug die wordt onttrokken uit de koelkasten van supermarkten en gebruikt deze warmte om de winkelruimte te verwarmen zonder extra kosten, en om zo het comfort in de winkel te verbeteren.

ENERGIE-EFFICIËNTE WARMTETERUGWINNING

Door warmteterugwinning te combineren met geoptimaliseerde bedieningselementen en geavanceerde compressortechnologie, kan Conveni-pack het energieverbruik doen dalen met tot wel 50%. Het biedt dus een uiterst efficiënte manier om het energieverbruik én de exploitatiekosten te drukken, terwijl het ook de CO2-emissie tot een minimum beperkt.

EEN FLEXIBEL SYSTEEM VOOR GROTERE TOEPASSINGEN

Het modulaire ontwerp van Coveni-pack betekent dat het kan worden gebruikt voor zowel kleine als grotere winkels. Het systeem kan worden aangesloten op alle koelopslagvoorzieningen en kan worden geleverd met een brede reeks binnenunits om aan de behoeften van de winkelruimte te voldoen. Een of meer buitenunits kunnen doorheen het gebouw worden geïnstalleerd, zowel binnen als buiten.