Airconditioning
Een comfortabel binnenklimaat in uw huis is belangrijk.
Klimaat is een belangrijke parameter voor uw gevoel van welbehagen. Ieder mens is anders en heeft daarom andere klimaatbehoeften. Met onze klimaatsystemen voelt iedereen zich thuis.
Curfs Transorten
Koelen en Vriezen
Al meer dan 30 jaar leveren, repareren en onderhouden wij alle soorten koeltechnische installaties. Dit gebeurt per definitie met langjarige verbintenissen met onze klanten in alle disciplines.
Warmtepomp
In de huidige trend van stijgende energieprijzen kan een op een warmtepomp gebaseerde oplossing voor uw commerciële verwarming belangrijke besparingen opleveren op uw verwarmings- en warmwaterkostendoor het gebruik van duurzame energie zoals luchtbronnen en zonne-energie te optimaliseren. Duurzame energie heeft niet alleen een kleinere impact op het milieu, het biedt ook een garantie tegen brandstoftekorten, en is dus een toekomstbestendige oplossing.
Tebben_Ventilatie
Ventilatie
De gemiddelde Nederlander brengt 80 to 90% van zijn/haar tijd binnen door. Thuis, op kantoor, op school, in het ziekenhuis, in een hotel, in de auto, in de trein etc. Het is dan ook van het grootste belang dat het binnenklimaat in gebouwen van een dusdanige kwaliteit is dat gebouwgebruikers zich gezond en comfortabel voelen en daardoor optimaal productief kunnen zijn.
A new star is born!
Wij kunnen door eigen Import tegen zéér scherpe prijzen een prima airconditioner aanbieden. We zullen deze onder de naam Alfa in de markt zetten.
Webshop Airconditioning nu online!