Oplossingen voor commerciële verwarming

Onze systemen voor commerciële verwarming van uitsluitend de beste merken zoals Daikin, Mitsubishi en General bieden uiterst efficiënte oplossingen welke helpen het energieverbruik en de ecologische impact te verminderen van gebouwen van alle types en afmetingen: van restaurants en kantoren tot grote hotels, appartementsgebouwen en sport- en recreatiecentra.

DUURZAME ENERGIE BIEDT EEN TOEKOMSTIGE GARANTIE

In de huidige trend van stijgende energieprijzen kan een op een warmtepomp gebaseerde oplossing voor uw commerciële verwarming belangrijke besparingen opleveren op uw verwarmings- en warmwaterkostendoor het gebruik van duurzame energie zoals luchtbronnen en zonne-energie te optimaliseren. Duurzame energie heeft niet alleen een kleinere impact op het milieu, het biedt ook een garantie tegen brandstoftekorten, en is dus een toekomstbestendige oplossing.

MEER COMFORT EN MINDER ENERGIEVERBRUIK DANKZIJ INVERTERS

Om een perfect comfortabele bedrijfsomgeving te creëren, zijn onze systemen voor commerciële verwarming gebaseerd op invertertechnologie die de kamertemperatuur op een constant niveau zonder schommelingen helpt te houden. Bovendien verminderen de inverters het energieverbruik met 30% in vergelijking met traditionele aan-/uit-systemen (niet-invertergebaseerd).


INTEGRALE OPLOSSINGEN VOOR OPTIMALE ENERGIEBESPARING

De reeks commerciële verwarmingen kunnen worden gecombineerd met de systemen voor koeling, ventilatie, luchtgordijnen en warm water, om zo een volledig geïntegreerde oplossing en optimale energie-efficiëntie te bereiken.