ALTHERMA

BESPAAR RUIMTE EN ENERGIE MET DAIKIN ALTHERMA LAGETEMPERATUUR-MONOBLOC

De lagetemperatuur-monobloc van Daikin Altherma is een efficiënte en ruimtebesparende opties, want hij bestaat slechts uit één enkele buitenunit, zonder een binnenunit. Binnen hebt u enkel een warmwatertank nodig. Toch levert het systeem een totaaloplossing voor verwarming, koeling en sanitair warm water, en is het uiterst energie-efficiënt.

De Daikin Altherma-lagetemperatuur-monobloc is ideaal voor thermisch efficiënte gerenoveerde of nieuwe woningen, en kan flexibel worden gecombineerd met vloer-verwarming, lagetemperatuurradiators en ventilatorluchtkoelers. Zo kunt u een flexibel en toch energiezuinig verwarmingssysteem creëren voor een optimale prestatie tegen minimale bedrijfskosten.


EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN TE ONDERHOUDEN

De buitenunit is gemakkelijk te installeren, want alle hydraulische onderdelen zitten in de kant-en-klare unit en enkel de waterleidingen verbinden de buitenunit met het verwarmingscircuit binnen. Er is dus geen koelmiddel nodig. Ook het onderhoud is eenvoudig, dankzij de antivriesfunctie van de buitenunit, voor een gegarandeerde werking bij een lage omgevingstemperatuur.

Bivalent systeem

HOUDT U VAN EEN ENERGIEZUINIGE WONING?

Een bivalent systeem is ideaal als u uw kosten wil drukken en de energie-efficiëntie van uw huidige verwarmings-systeem wilt verbeteren, zonder uw boiler te vervangen.
Het is nu gemakkelijker dan ooit om energiezuinig te wonen: door uw bestaande, op brandstof gestookte boiler te combineren met een op duurzame energie gedreven warmtepomp te combineren, kunt u uw energierekeningen doen dalen.


ENERGIEZUINIG WONEN MET DAIKIN ALTHERMA

Uw verwarming vervangen hoeft niet: voeg gewoon een nieuwe warmtepomp toe aan uw bestaande boiler, voor een energiezuinige woning. De Daikin Altherma-warmtepomp biedt grote efficiëntievoordelen en helpt het energieverbruik van het hele systeem reduceren, zodat u energiezuinig kunt wonen zonder het hele systeem te moeten vervangen.

Daikin Altherma hogetemperatuur-split

De unieke Daikin Altherma hogetemperatuur-split is een eenvoudige manier om een bestaande boiler te vervangen met een efficiënter verwarmingssysteem gebaseerd op duurzame energie.

VERVANG MOEITELOOS UW BOILER

Een Daikin Altherma hogetemperatuur-split is een eenvoudig alternatief voor een boiler, want het levert de hogere watertemperaturen die traditionele systemen vereisen maar verbruikt veel minder energie.


BEHOUD UW RADIATORS EN LEIDINGEN

De hogetemperatuur-split van Daikin Altherma levert een watertemperatuur tot wel 80°C, zonder aanvullende elektrische verwarming. Daarom is het ideaal voor gebruik in combinatie met standaard radiators en verwarmings-leidingen.