UW WONING DUURZAAM VERWARMEN

Sanitair warm water is geen luxe, het is een primaire behoefte. Ongeacht hoe hoog de vraag voor warm water in uw woning is, u wilt een absoluut betrouwbaar systeem dat bovendien geen deuk in uw budget maakt. De warmtepompen van Daikin werken met een onuitputbare bron van duurzame energie, namelijk de lucht, zodat u erop kunt rekenen dat het Daikin-systeem u altijd wanneer u het nodig heb kan voorzien van sanitair warm water. De oplossingen van Daikin voor sanitair warm water produceren gratis en op basis van duurzame energie een waterstroom met een temperatuur tot 55°C (en in sommige gevallen tot zelfs 75°C), zodat ze uw energierekeningen en uw CO2-emissie verminderen, en is dus vriendelijk voor budget én milieu.


SANITAIRE WARM WATER ÉN VERWARMING IN ÉÉN OPLOSSING

Tebben Klimaattechniek kan een totaaloplossing bieden voor sanitair warm water én verwarming in één. Het warmtepompsysteem kan worden aangesloten op zonnepanelen, voor nog meer efficiëntievoordelen. De zonne-energie kan tot wel 60% van de energie leveren die nodig is voor uw sanitaire warm water, en dit het hele jaar door.


PERFECT VOOR NIEUWBOUW ÉN RENOVATIES

Het veelzijdige gamma van diverse vooraanstaande merken voor sanitair warm water voldoet aan al uw behoeften, of u nu bezig bent met het renoveren van uw woning of met een nieuwbouwproject. Wat ook de leeftijd van uw woning is, u kunt erop vertrouwen dat de oplossingen van Tebben Klimaattechniek jarenlang een betrouwbare dienst zullen leveren, ongeacht de weersomstandigheden.